Lid worden

‘The secret of getting ahead is getting started.’

Om een goede start te maken kun je gebruik maken van onze starteraanbiedingen. Hiermee ben je direct uitgerust met oefenmateriaal en een lidmaatschap.

BUDGET – Met een budget aanbieding kun je met minimale kosten direct mee doen. Je ontvangt een eikenhouten oefenzwaard gecombineerd met een lidmaatschap. We verwachten dat je op een later moment een uniform besteld, zodat je in ieder geval een uniform hebt voor je eerste examen. Gemiddeld genomen doen de meeste studenten na drie maanden examen voor de gele band. Voor slechts 35 euro heb je een lidmaatschap inclusief één maand contributie en een oefenzwaard.

STANDAARD – Door voor de standaard aanbieding te kiezen ontvang je direct een uniform inclusief een witte band. Je ontvangt een eikenhouten oefenzwaard gecombineerd met een lidmaatschap. Vanaf de gele band ga je voor het eerst kennis maken met het twee zwaarden systeem. Rond dat moment kun je overwegen om een extra oefenzwaard bij te bestellen. Samengevat heb je voor slechts 85 euro een lidmaatschap inclusief één maand contributie, een uniform en een oefenzwaard.

COMPLEET – De compleet aanbieding is voor als je direct alles wilt regelen onder één aanbieding. Dit is hetzelfde als de standaard aanbieding met de toevoeging van een extra oefenzwaard. Voor slechts 97 euro heb je een lidmaatschap inclusief één maand contributie, een uniform en twee oefenzwaarden.

Na je starteraanbieding (dus vanaf de tweede maand) betaal je een maandelijks contributiebedrag van € 19. Je kunt te allen tijde kosteloos en per direct opzeggen via deze website zonder opzegtermijn.

Aanmelden voor een proefles doe je hier >>

Inschrijven bij Spring Dragon doe je hier >>