Voor wie

‘De zwaardtechnieken van Haedong Kumdo is echt iets waar je van kunt genieten en het werkt dan ook goed tegen stress. Wanneer je een zwaard in je hand hebt verdwijnen dagelijkse zorgen en mentale onrust. Ze worden vervangen door zelfvertrouwen, helderheid en inspiratie.

Haedong Kumdo is voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid via de bijzondere zwaardtechnieken uit het Oosten. De zwaardkunst vergroot het zelfvertrouwen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld in creativiteit, leiderschap of in het karakter. Hoewel het effect van de training vooral merkbaar is in de gezondheid van de beoefenaars, draagt Haedong Kumdo ook bij aan het ontwikkelen van meer weerbaarheid. Graag willen we daar nog aan toevoegen dat het gewoon super leuk is om te doen!

Haedong Kumdo is net zo geliefd bij vrouwen als bij mannen. De lessen zijn geschikt voor junioren en volwassenen. De leeftijdgrens is wisselend. Doorslaggevend is de wil en motivatie om continue iets nieuws leren en het beste uit jezelf te halen.

Lees meer over het lesprogramma van Haedong Kumdo via deze link >>

Of bekijk een aantal video’s van de Dutch Haedong Kumdo events georganiseerd door Spring Dragon. Met speciale gast Grand Master Kim, Jeong Seong. Klik hier >>